Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd naar Vriescheloo! Vanaf heden vindt u Eetcafe Ons Noabershoes niet meer in Veelerveen maar in het Ganzenust aan de Meidoornweg 3. Met deze nieuwe locatie willen we nog meer activiteiten en evenementen voor jullie gaan organiseren. Maar wat goed is of was moet natuurlijk goed blijven…

Daarom veranderen we sommige dingen ook niet. Zo blijven we ieder weekend geopend als snackbar voor de buurt en houden we onze focus op sociaal ondernemen.

Onze nieuwe locatie biedt veel mogelijkheden als het gaat om het organiseren van evenementen met een unieke sfeerbeleving. Het pand straalt gemoedelijkheid en warmte uit. Het heeft karakter, er is in geleefd. En zo voelt het ook! De komende periode gebruiken we om te settelen. Even een pas op de plaats na het verhuizen en de coronacrisis. Die pas op de plaats wil overigens niet zeggen dat we stil gaan staan of zitten. Nee, verre van dat! We gebruiken deze periode voor het uitbroeden van nieuwe plannen!

Nieuw adres

0597-854974

Langzamerhand zullen we ook dan namen Ganzenust Vriescheloo en Ganzenust Events meer in gebruik gaan nemen.

Share

Gerelateerde berichten

Dorpsondersteuner WdhL

Wedde dat ’t lukt “Met elkaar voor elkaar zorgen” Marian Beltman is de dorpsondersteuner van Wedde dat ’t Lukt. De oren en ogen van de dorpen Wedde, Vriescheloo en Veelerveen.

Read More

T.O.G.O.

T.O.G.O. Toneelvereniging Algemene informatie T.O.G.O. (Tot Ons Genoegen Opgericht) werd in 1978 in Vriescheloo opgericht. Onze 16 leden komen niet alleen uit Vriescheloo, maar ook uit dorpen uit de regio.

Read More
ons Noabershoes wordt Ganzenust