Dorpsondersteuner WdhL

Wedde dat ’t lukt

 

“Met elkaar voor elkaar zorgen”

 

Marian Beltman is de dorpsondersteuner van Wedde dat ’t Lukt. De oren en ogen van de dorpen Wedde, Vriescheloo en Veelerveen. Velen beschouwen haar ook wel als de spin in het web omdat alle hulpvragen bij haar binnenkomen, ze continue op zoek is naar een goede match tussen hulpvrager en vrijwilliger en ze doorlopend in de gaten blijft houden of de aangeboden hulp naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

 

De dorpsondersteuner staat graag dicht bij de dorpsbewoners. Om die reden houdt ze iedere maandag een open spreekuur in Dorpshuis ’t Ganzenust. Iedereen is dan van harte welkom om geheel vrijblijven binnen te komen wandelen. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertelt Marian dan graag meer over Wedde dat ’t Lukt en/of gaat ze samen met u met meteen met uw hulpvraag aan de slag.

Share

Gerelateerde berichten

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd naar Vriescheloo! Vanaf heden vindt u Eetcafe Ons Noabershoes niet meer in Veelerveen maar in het Ganzenust aan de Meidoornweg 3. Met deze nieuwe locatie willen we

Read More

T.O.G.O.

T.O.G.O. Toneelvereniging Algemene informatie T.O.G.O. (Tot Ons Genoegen Opgericht) werd in 1978 in Vriescheloo opgericht. Onze 16 leden komen niet alleen uit Vriescheloo, maar ook uit dorpen uit de regio.

Read More
ons Noabershoes wordt Ganzenust