Activiteiten
Ganzenust

Seizoen 2022-2023
In het Ganzenust is altijd iets te beleven!

beleef het met ons mee

Zowel Ganzenust Events als alle verenigingen en gebruikers binnen het Ganzenust organiseren diverse activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Van klaverjasavonden, pubquizen, bingo-middagen tot workshops, outdoor activiteiten en nog veel meer. Voor jong en oud.

Geen evenementen gevonden!

ganzenust events presenteert

Klaverjassen

Houdt u van een kaartje leggen? Wij organiseren regelmatig klaverjasmarathons en gezellige klaverjasavonden.

Wine & dine

Een lekker drankje, heerlijk eten en gezellig samenzijn met anderen? Houd onze website in de gaten en mis de wine & dine evenementen niet!

Biljaren / Darten

Binnen het Ganzenust bent u ook welkom voor het biljarten en/of darten. Regelmatig organiseren we thema- en/of oefenavonden.

jamsessions

Bespeelt u een instrument? Leuk! Kom dan eens vrijblijvend binnenwandelen en schrijf u in voor de jamsessions. 

dansen & sjansen

Binnenkort… hoe leuk is het om een avondje te dansen & sjansen? Lekker de voetjes van de vloer en met een hapje en drankje weer even bijkomen!

Pubquiz

Verzamel je team en kom gezellig meespelen met een pubquiz in ’t Ganzenust. Gezelligheid, hilariteit en sportieve rivaliteit gegarandeerd!

ook te doen in en rond het ganzenust

bingo

Iedere 3e maandag van de maand kan er ’s middags gezellig Bingo gespeeld worden. Onder het genot van een hapje en drankje en met heerlijke vleesprijzen.

toneelspelen

Schuilt er in u misschien een tot nu toe nog onontdekte acteur? Op woensdagavonden is het Ganzenust de thuishaven van toneelvereniging T.O.G.O.

schieten

In de nok van het Ganzenust bevindt zich een heuse schietbaan. Iedere donderdagavond oefenen de schutters van schuttersvereniging de Looster Schutters hier.

Sociaal

Kunt u wel een helpend handje gebruiken of wilt u graag anderen helpen? De dorpsondersteuner van Wedde dat ’t Lukt heeft wekelijks een open spreekuur in ’t Ganzenust.

zingen

Op maandagavonden vult de lucht in het Ganzenust zich met vrolijke noten en muziek tijdens de repetities van Shanty- & Amusementskoor Störmwind.

lezingen

Regelmatig worden er lezingen verzorgt in het Ganzenust. Veelal organiseren de Vrouwen van Nu Vriescheloo deze op een dinsdagavond.

Accomodatie

Tijdens, voor aanvang en na afloop van de activiteiten bent u van harte welkom voor een drankje of hapje van onze kaart.

Alle activiteiten vinden plaats of starten in de gezellige zaal van het Ganzenust.

Favicon Ganzenust

Wekelijks